Składniki
Confitowane kacze udka, buraczane pierogi z kaczką, sos z pomarańczą
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Confitowanie udek
Całe uda kacze
/cu
13.0 cu
0%
Sól Morska Gruba Do Smaku
/
0.0
0%
Tłuszcz gęsi
/l
2.0 l
0%
Anyż gwiazdki
/cu
4.0 cu
0%
Kora cynamonowa
/cu
2.0 cu
0%
Szalotka
/kg
50.0 g
0%
Pomarańcza
/kg
200.0 g
0%
Czosnek
/ząbków
6.0 ząbków
0%
Pierogi
Mąka pszenna, typ 500
/kg
750.0 g
0%
Jajko białko (35g)
/cu
2.0 cu
0%
Woda gorąca
/l
250.0 ml
0%
Sok z buraka
/l
100.0 ml
0%
Ocet winny czerwony
/l
20.0 ml
0%
Sól do smaku
/
0.0
0%
Knorr Professional Redukcja wołowa do sosów 0,8 kg
/kg
35.0 g
0%
Woda
/l
400.0 ml
0%
Mięso Z Trzech Confitowanych Udek
/
0.0
0%
Szalotka
/kg
100.0 g
0%
Marchew
/kg
100.0 g
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Nać pietruszki
/g
10.0 g
0%
Sos
Sok z pomarańczy
/l
250.0 ml
0%
Esencja bulionu drobiowego Knorr Professional 1 l
/l
20.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Wino czerwone
/l
100.0 ml
0%
Zasmażka ciemna Knorr 1kg
10.0 g
0%
Masło
/kg
40.0 g
0%
Sól, pieprz czarny do smaku
/
0.0
0%
Dodatki – garnish
Jabłka
/kg
300.0 g
0%
Cukier puder
/kg
20.0 g
0%
Brązowe grzybki Shimeji
/kg
50.0 g
0%
Masło
/kg
10.0 g
0%
Szalotka
/kg
150.0 g
0%
Małe Listki Botwiny Do Dekoracji
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Confitowanie udek
-
Całe uda kacze 13.0 cu
-
Sól Morska Gruba Do Smaku
-
Tłuszcz gęsi 2.0 l
-
Anyż gwiazdki 4.0 cu
-
Kora cynamonowa 2.0 cu
-
Szalotka 50.0 g
-
Pomarańcza 200.0 g
-
Czosnek 6.0 ząbków
Pierogi
-
Mąka pszenna, typ 500 750.0 g
-
Jajko białko (35g) 2.0 cu
-
Woda gorąca 250.0 ml
-
Sok z buraka 100.0 ml
-
Ocet winny czerwony 20.0 ml
-
Sól do smaku
-
Knorr Professional Redukcja wołowa do sosów 0,8 kg 35.0 g
-
Woda 400.0 ml
-
Mięso Z Trzech Confitowanych Udek
-
Szalotka 100.0 g
-
Marchew 100.0 g
-
Masło 50.0 g
-
Nać pietruszki 10.0 g
Sos
-
Sok z pomarańczy 250.0 ml
-
Wino czerwone 100.0 ml
-
Zasmażka ciemna Knorr 1kg 10.0 g
-
Masło 40.0 g
-
Sól, pieprz czarny do smaku
Dodatki – garnish
-
Jabłka 300.0 g
-
Cukier puder 20.0 g
-
Brązowe grzybki Shimeji 50.0 g
-
Masło 10.0 g
-
Szalotka 150.0 g
-
Małe Listki Botwiny Do Dekoracji