Składniki
Ciemny, wegański gulasz z soczewicy z dodatkiem papryki i pieczarek
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Gulasz
Soczewica zielona
/kg
500.0 g
0%
Woda
/l
1.5 l
0%
Rosół jarzynowy Knorr Professional 1 kg
/kg
15.0 g
0%
Cebula
/kg
200.0 g
0%
Czosnek
/kg
20.0 g
0%
Pieczarki
/kg
1.0 kg
0%
Oliwa
/l
70.0 ml
0%
Sos sojowo-grzybowy
/l
60.0 ml
0%
Papryka kolorowa
/kg
400.0 g
0%
Sól, Pieprz, Kminek Do Smaku
/
0.0
0%
Zasmażka ciemna Knorr 1kgDo uzyskania pożądanej konsystencji
0.0 g
0%
Podanie
Szczypiorkowy olej infuzowanyDo dekoracji
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Gulasz
-
Soczewica zielona 500.0 g
-
Woda 1.5 l
-
Cebula 200.0 g
-
Czosnek 20.0 g
-
Pieczarki 1.0 kg
-
Oliwa 70.0 ml
-
Sos sojowo-grzybowy 60.0 ml
-
Papryka kolorowa 400.0 g
-
Sól, Pieprz, Kminek Do Smaku
-
Zasmażka ciemna Knorr 1kgDo uzyskania pożądanej konsystencji
Podanie
-
Szczypiorkowy olej infuzowanyDo dekoracji