Menu

Składniki

+

Ceviche

Podanie

  • Mix sałat 300.0 g
  • Cebula czerwonakostka 80.0 g
  • Mix Kiełków Do Dekoracji

Ceviche wywodzi się z Ameryki Łacińskiej. Sekret tego dania tkwi w przygotowaniu dania: rybę gotuje się na zimno w kwasie z cytrusów.

...

Przygotowanie

  1. Ceviche

    • Łososia pokrój w dużą kostkę.
    • Wyciśnij sok z cytrusów, połącz z sosem greckim, posiekaną kolendrą i chili.
    • Całość połącz z rybą i pozostaw na kilka godzin.
    • Odsączonego łososia połącz z cebulą, pokrojonymi pomidorkami, pokrojonym awokado i plasterkami rzodkiewki.
  2. Podanie

    • Przygotowaną sałatkę polej marynatą od ryby. Ceviche z łososia udekoruj sałatą, kiełkami i świeżymi ziołami.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza