Składniki
Carpaccio z buraków/ / wędzona ricotta / coulis jeżynowy / oliwa estragonowa
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł666.7
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Buraki
Buraki surowe
/kg
1.0 kg
0%
Oliwa
/l
80.0 ml
0%
Ocet balsamiczny
/l
30.0 ml
0%
Miód
/kg
30.0 g
0%
Knorr Professional Primerba tymiankowa 0,34 kg
/kg
10.0 g
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Ocet malinowy
/l
15.0 ml
0%
Sól
/kg
3.0 g
0%
Owoce
Pomarańcza
/kg
500.0 g
0%
Grejpfrut
/kg
600.0 g
0%
Jeżyny
/kg
200.0 g
0%
Coulis jeżynow
Jeżyny
/kg
500.0 g
0%
Agar
/kg
1.0 g
0%
Woda
/l
100.0 ml
0%
Cukier
/kg
80.0 g
0%
Oliwa estragonowa
Estragon świeży
/kg
50.0 g
0%
Szpinak
/kg
30.0 g
0%
Oliwa
/l
200.0 ml
0%
Podanie
Ser Ricotta wędzona
/kg
500.0 g
0%
Pietruszka zielona
/g
10.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Buraki
-
Buraki surowe 1.0 kg
-
Oliwa 80.0 ml
-
Ocet balsamiczny 30.0 ml
-
Miód 30.0 g
-
Ocet malinowy 15.0 ml
-
Sól 3.0 g
Owoce
-
Pomarańcza 500.0 g
-
Grejpfrut 600.0 g
-
Jeżyny 200.0 g
Coulis jeżynow
-
Jeżyny 500.0 g
-
Agar 1.0 g
-
Woda 100.0 ml
-
Cukier 80.0 g
Oliwa estragonowa
-
Estragon świeży 50.0 g
-
Szpinak 30.0 g
-
Oliwa 200.0 ml
Podanie
-
Ser Ricotta wędzona 500.0 g
-
Pietruszka zielona 10.0 g