Menu

Składniki

+

Marmolada z czerwonej cebuli:

  • Cebula czerwona 900.0 g
  • Olej 30.0 ml
  • Cukier brązowy 90.0 g
  • Wino czerwone 80.0 ml
  • Ocet balsamiczny 80.0 ml
  • Sól 5.0 g
  • Pieprz czarny mielony 2.0 g
  • Tymianek suszony 2.0 g

Sos:

Burger francuski:


...

Przygotowanie

  1. Marmolada z czerwonej cebuli:

    • Cebulę czerwoną obierz, pokrój w piórka i podsmaż na oleju.
    • Dodaj cukier, wino, octy i duś na małym ogniu do miękkości. Dopraw solą, pieprzem i tymiankiem.
  2. Sos:

    • Majonez wymieszaj z miodem i musztardą.
  3. Burger francuski:

    • Bułki przekrój na pół i delikatnie opiecz.
    • Rozmrożone „Jak Burgery” zgrilluj.
    • Bułki posmaruj sosem, ułóż rukolę, „Jak Burgera”, marmoladę z cebuli, zgrillowany plaster koziego sera i przykryj bułką.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza