Składniki
Burger francuski z kozim serem, marmoladą z czerwonej cebuli i rukolą (wegetariański)
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł1279.6
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Marmolada z czerwonej cebuli:
Cebula czerwona
/kg
900.0 g
0%
Olej
/l
30.0 ml
0%
Cukier brązowy
/kg
90.0 g
0%
Wino czerwone
/l
80.0 ml
0%
Ocet balsamiczny
/l
80.0 ml
0%
Sól
/kg
5.0 g
0%
Pieprz czarny mielony
/kg
2.0 g
0%
Tymianek suszony
/kg
2.0 g
0%
Sos:
Majonez Hellmann's do dekoracji 3l
/kg
300.0 g
0%
Miód
/kg
60.0 g
0%
Musztarda
/kg
30.0 g
0%
Burger francuski:
Bułki do burgerów
/szt.
10.0 szt.
0%
The Vegetarian Butcher Jak Burger Supreme (Raw No Beef Burger) 2,26 kg
/kg
1.1 kg
0%
Rukola
/kg
80.0 g
0%
Ser kozi
/kg
400.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Marmolada z czerwonej cebuli:
-
Cebula czerwona 900.0 g
-
Olej 30.0 ml
-
Cukier brązowy 90.0 g
-
Wino czerwone 80.0 ml
-
Ocet balsamiczny 80.0 ml
-
Sól 5.0 g
-
Pieprz czarny mielony 2.0 g
-
Tymianek suszony 2.0 g
Sos:
-
Miód 60.0 g
-
Musztarda 30.0 g
Burger francuski:
-
Bułki do burgerów 10.0 szt.
-
Rukola 80.0 g
-
Ser kozi 400.0 g