Składniki
Bulion wołowy podany z makaronem grandine i warzywami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Bulion
Wołowina, kości
/kg
750.0 g
0%
Woda
/l
3000.0 ml
0%
Marchew
/kg
204.0 g
0%
Seler
/kg
71.0 g
0%
Pietruszka
/kg
167.0 g
0%
Por biała część
/kg
56.0 g
0%
Cebula
/kg
111.0 g
0%
Seler naciowy
/kg
100.0 g
0%
Liść laurowy
/cu
2.0 cu
0%
Pieprz czarny
/kg
1.0 g
0%
Rosół wołowy Knorr Professional 1 kg
/kg
50.0 g
0%
Sól
/kg
0.0 g
0%
Makaron
Makaron Grandine (Kuleczki) Knorr Professional 3 kg
/kg
120.0 g
0%
Podanie
Pietruszka zielona
/g
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Bulion
-
Wołowina, kości 750.0 g
-
Woda 3000.0 ml
-
Marchew 204.0 g
-
Seler 71.0 g
-
Pietruszka 167.0 g
-
Por biała część 56.0 g
-
Cebula 111.0 g
-
Seler naciowy 100.0 g
-
Liść laurowy 2.0 cu
-
Pieprz czarny 1.0 g
-
Sól
Makaron
Podanie
-
Pietruszka zielona