Składniki
Bulion drobiowy z wędzoną szynką, pieczonym czosnkiem i warzywami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Rosół
Kurczak
/kg
350.0 g
0%
Woda
/l
3.5 l
0%
Szynka wędzona
/kg
280.0 g
0%
Grzyby suszone
/szt.
5.0 szt.
0%
Rosół z kury Knorr Professional 1kg
/kg
30.0 g
0%
Liść laurowy
/szt.
6.0 szt.
0%
Ziele angielskie
/szt.
10.0 szt.
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Por
/kg
100.0 g
0%
Pietruszka
/kg
200.0 g
0%
Marchew
/kg
500.0 g
0%
Czosnek pieczony (w temperaturze 175⁰C przez 15 minut)
/główki
3.0 główki
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Rosół
-
Kurczak 350.0 g
-
Woda 3.5 l
-
Szynka wędzona 280.0 g
-
Grzyby suszone 5.0 szt.
-
Liść laurowy 6.0 szt.
-
Ziele angielskie 10.0 szt.
-
Przyprawy: sól i pieprz
-
Por 100.0 g
-
Pietruszka 200.0 g
-
Marchew 500.0 g
-
Czosnek pieczony (w temperaturze 175⁰C przez 15 minut) 3.0 główki