Menu

Składniki

+

Wykonanie:


Przygotowanie

  1. Wykonanie:

    • Ryż ugotuj w osolonej wodzie. Odcedź, wystudź. Wymieszaj z oliwą i żurawiną. Dopraw do smaku.
    • Antrykot włóż do marynaty z oleju, whisky i Delikatu do grilla. Pozostaw na 2 - 3 h, a następnie grilluj według uznania.
    • Paprykę grillowaną zmiksuj z oliwą, musztardą stołową i czosnkiem. Dodaj miód, musztardę francuską, Esencje i natkę. Wymieszaj rózgą i dopraw do smaku.
    • Buraki upiecz, przekrój na pół i dopraw oliwą i tymiankiem.
    • Ogórka przekrój wzdłuż na cztery części, wytnij gniazda nasienne i pokrój pod skosem w paski.
    • W głębokiej misce ułóż liście sałaty, dodaj ryż, ogórka, rzodkiewki, buraki, awokado, owoce granatu i sos z grillowanej papryki.Udekoruj listami szczawiu.

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza