Składniki
Boczniaki w teriyaki
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł415.72
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Przygotowanie
Boczniaki
/kg
1.2 kg
0%
Czosnek
/kg
60.0 g
0%
Imbir
/kg
90.0 g
0%
Olej
/l
100.0 ml
0%
Cebula czerwona
/kg
200.0 g
0%
Wino ryżowe Shao Xing
/l
200.0 ml
0%
Dymka
/kg
60.0 g
0%
Pieprz czarny mielony
/kg
10.0 g
0%
Pak choy
/kg
750.0 g
0%
Sezam
/kg
10.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Przygotowanie
-
Boczniaki 1.2 kg
-
Czosnek 60.0 g
-
Imbir 90.0 g
-
Olej 100.0 ml
-
Cebula czerwona 200.0 g
-
Wino ryżowe Shao Xing 200.0 ml
-
Dymka 60.0 g
-
Pieprz czarny mielony 10.0 g
-
Pak choy 750.0 g
-
Sezam 10.0 g