Składniki
Boczek pieczony w zielonej soczewicy z cebulką perłową, tymiankiem i białym winem
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Boczek
Słonina
/kg
3.0 kg
0%
Marynata do wieprzowiny Knorr Professional 0,75kg
/kg
45.0 g
0%
Sól morska
/kg
20.0 g
0%
Cukier
/kg
10.0 g
0%
Oliwa
/l
80.0 ml
0%
Cebula, kostka
/kg
300.0 g
0%
Czosnek
/kg
50.0 g
0%
Knorr Professional Primerba tymiankowa 0,34 kg
/kg
40.0 g
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Wino białe wytrawne
/l
500.0 ml
0%
Soczewica zielona
/kg
1.0 kg
0%
Wywar podstawowy
/l
1.0 l
0%
Podanie
Cebula perłowa
/kg
200.0 g
0%
Mięta świeża
/pęczek
1.0 pęczek
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Boczek
-
Słonina 3.0 kg
-
Sól morska 20.0 g
-
Cukier 10.0 g
-
Oliwa 80.0 ml
-
Cebula, kostka 300.0 g
-
Czosnek 50.0 g
-
Wino białe wytrawne 500.0 ml
-
Soczewica zielona 1.0 kg
-
Wywar podstawowy 1.0 l
Podanie
-
Cebula perłowa 200.0 g
-
Mięta świeża 1.0 pęczek