Składniki
Beef Strogonow z grzybami shitake i kluskami z kolendrą
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Kluski z kolendrą
Jaja
/cu
8.0 cu
0%
Kolendra świeża
/kg
60.0 g
0%
Tofu
/kg
500.0 g
0%
Mąka pszenna
/kg
340.0 g
0%
Nasiona sezamu
/kg
40.0 g
0%
Sos sojowy
/l
40.0 ml
0%
Sos Rybny 40 Ml
/
0.0
0%
Beef Stroganow
Polędwica wołowa
/kg
1.2 kg
0%
Olej
/l
40.0 ml
0%
Cebula
/kg
200.0 g
0%
Grzyby shiitake
/kg
150.0 g
0%
Brandy (Eau-de-vie de vin)
/l
90.0 ml
0%
Esencja bulionu wołowego Knorr Professional 1 l
/l
30.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Wino czerwone
/l
180.0 ml
0%
Musztarda
/kg
40.0 g
0%
Śmietanka 36%
/l
600.0 ml
0%
Pieprz czarny rozgnieciony
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Kluski z kolendrą
-
Jaja 8.0 cu
-
Kolendra świeża 60.0 g
-
Tofu 500.0 g
-
Mąka pszenna 340.0 g
-
Nasiona sezamu 40.0 g
-
Sos sojowy 40.0 ml
-
Sos Rybny 40 Ml
Beef Stroganow
-
Polędwica wołowa 1.2 kg
-
Olej 40.0 ml
-
Cebula 200.0 g
-
Grzyby shiitake 150.0 g
-
Brandy (Eau-de-vie de vin) 90.0 ml
-
Wino czerwone 180.0 ml
-
Musztarda 40.0 g
-
Śmietanka 36% 600.0 ml
-
Pieprz czarny rozgnieciony