Składniki
Bankietowa przystawka z krewetką, chorizo, ananasem i gazpacho
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł2687.03
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Krewetki
Krewetki 16/20 (oczyszczone)
/kg
200.0 g
0%
Oliwa Extra Virgin
/ml
40.0 ml
0%
Sos sałatkowy ogrodowy Knorr 0,7 kg
/kg
10.0 g
0%
Ananas świeży, kostka
/g
300.0 g
0%
Chorizo
/kg
50.0 g
0%
Gazpacho
Knorr Tomato Pronto Sos pomidorowy z kawałkami pomidorów i cebuli 2 kg
/kg
200.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Peperonata (pokrojona kolorowa papryka w zalewie pomidorowej) Knorr Professional 2,6kg
/kg
100.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Czosnek
/kg
6.0 g
0%
Kolendra świeża
/kg
10.0 g
0%
Cukier
/kg
5.0 g
0%
Papryka chili świeża
/kg
10.0 g
0%
Woda
/l
60.0 ml
0%
Ouzo
/l
10.0 ml
0%
Sok z cytryny świeży
/l
10.0 ml
0%
Ocet winny biały
/l
5.0 ml
0%
Sól
/kg
5.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Krewetki
-
Krewetki 16/20 (oczyszczone) 200.0 g
-
Oliwa Extra Virgin 40.0 ml
-
Ananas świeży, kostka 300.0 g
-
Chorizo 50.0 g
Gazpacho
-
Czosnek 6.0 g
-
Kolendra świeża 10.0 g
-
Cukier 5.0 g
-
Papryka chili świeża 10.0 g
-
Woda 60.0 ml
-
Ouzo 10.0 ml
-
Sok z cytryny świeży 10.0 ml
-
Ocet winny biały 5.0 ml
-
Sól 5.0 g