Składniki
Łosoś w cieście francuskim ze szpinakiem
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Solanka
Woda
/l
2.0 l
0%
Sól
/kg
200.0 g
0%
Cukier
/kg
100.0 g
0%
Łosoś
Masło klarowane wegetariańskie
/l
20.0 ml
0%
Cebula, kostka
/kg
100.0 g
0%
Czosnek
/kg
10.0 g
0%
Szpinak
/kg
500.0 g
0%
Pomodori Secchi (pomidory suszone) Knorr Professional 0,75kg
/kg
100.0 g
0%
Sól, Pieprz Do Smaku
/
0.0
0%
Ciasto francuskie
/du
4.0 du
0%
Jaja
/cu
1.0 cu
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Solanka
-
Woda 2.0 l
-
Sól 200.0 g
-
Cukier 100.0 g
Łosoś
-
Masło klarowane wegetariańskie 20.0 ml
-
Cebula, kostka 100.0 g
-
Czosnek 10.0 g
-
Szpinak 500.0 g
-
Sól, Pieprz Do Smaku
-
Ciasto francuskie 4.0 du
-
Jaja 1.0 cu