
1. Wprowadzenie
Szef Dietrich, Gówny Szef Kuchni w Coobs w Johannesburgu przedstawia premiumizację dań - koncepcję zwiększania wartości zupełnie przeciętnego dania i ulepszania ich za pomocą kilku prostych tricków. Eksperymentuj z dwoma daniami - kiełbaski na puree oraz maślanką z kurczakiem i frytkami.

2. Maślany smażony kurczak - Składniki
Zapoznaj się ze składnikami na pierwsze danie - maślany smażony kurczak z sosem miodowym i pikantnymi chipsami.

3. Maślany smażony kurczak - przygotowanie cz. 1
Rozpocznij od pokrycia kurczaka mączką z jaj, mąki i bułki tartej, a następnie naucz się klasycznego przepisu na slaw, który będzie towarzyszyć potrawie.

4. Maślany smażony kurczak - przygotowanie cz. 2
Smaż na głębokim tłuszczu, skropić i posypać dodatkami i przygotuj chrupiące chipsy z pikantnymi przyprawami.

5. Kiełbaski na puree - przygotowanie cz. 1
Poznaj składniki przed grillowaniem i przyprawianiem kiełbasek. Naucz się techniki jak uzyskać kremowe, miękkie puree.

6. Kiełbaski na puree - przygotowanie cz. 2
Przygotuj por i zredukowany bulion, a następnie smaż cebulę na głębokim tłuszczu, jako ostatnie składniki. Przejdź do łączenia składników, aby uzyskać ekskluzywny efekt zwykłego klasyka.