Baza imbirowa
Podnieś swoje umiejętności dzięki dwóm fermentowanym klasykom - napojowi imbirowego i o smaku cola. Dostosuj nuty cytrusowe i pikantno-słodkie smaki do aromatycznych baz. Zaskocz się ziołowymi recepturami, ucząc się umiejętności i pomiarów, aby opanować sztukę tworzenia tych wyjątkowych napojów!
Imbirowa Herbata
Dopracuj swoją bazę do imbirowej herbaty w kolejnych etapach, przygotowując imbir i cukier trzcinowy przed gotowaniem i odstawieniem do wystygnięcia.
Napój imbirowy
Czas na ostatni etap herbaty imbirowej i bazy do przygotowania napoju. Odcedź i przesiej składniki by stworzyć zwartą pulpę przed odstawieniem do ostygnięcia.
Cola część 1
Poczuj różnicę dzięki tej zaskakującej mieszance coli z przyprawami, cytrusami i czarną herbatą. Naucz się łączenia tych pysznych składników aby uzyskać aromatyczne rezultaty.
Cola część 2
Dodaj ostatnie składniki do pulpy, a następnie przesiej i odstaw do ostygnięcia.