![](/szkolenia-i-konkursy-academy/akademia-ufs/kursy-szefow-kuchni/jak-uwarzyc-piwo/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video/image.img.jpg/1590648180543.jpg)
Baza imbirowa
Podnieś swoje umiejętności dzięki dwóm fermentowanym klasykom - napojowi imbirowego i o smaku cola. Dostosuj nuty cytrusowe i pikantno-słodkie smaki do aromatycznych baz. Zaskocz się ziołowymi recepturami, ucząc się umiejętności i pomiarów, aby opanować sztukę tworzenia tych wyjątkowych napojów!
![](/szkolenia-i-konkursy-academy/akademia-ufs/kursy-szefow-kuchni/jak-uwarzyc-piwo/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video/image.img.jpg/1643584337252.jpg)
Imbirowa Herbata
Dopracuj swoją bazę do imbirowej herbaty w kolejnych etapach, przygotowując imbir i cukier trzcinowy przed gotowaniem i odstawieniem do wystygnięcia.
![](/szkolenia-i-konkursy-academy/akademia-ufs/kursy-szefow-kuchni/jak-uwarzyc-piwo/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1147251293/columnctrl_parsys_1/video/image.img.jpg/1643584243149.jpg)
Napój imbirowy
Czas na ostatni etap herbaty imbirowej i bazy do przygotowania napoju. Odcedź i przesiej składniki by stworzyć zwartą pulpę przed odstawieniem do ostygnięcia.
![](/szkolenia-i-konkursy-academy/akademia-ufs/kursy-szefow-kuchni/jak-uwarzyc-piwo/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_731147904/columnctrl_parsys_1/video/image.img.jpg/1643584156637.jpg)
Cola część 1
Poczuj różnicę dzięki tej zaskakującej mieszance coli z przyprawami, cytrusami i czarną herbatą. Naucz się łączenia tych pysznych składników aby uzyskać aromatyczne rezultaty.
![](/szkolenia-i-konkursy-academy/akademia-ufs/kursy-szefow-kuchni/jak-uwarzyc-piwo/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_586645611/columnctrl_parsys_1/video/image.img.jpg/1643584205261.jpg)
Cola część 2
Dodaj ostatnie składniki do pulpy, a następnie przesiej i odstaw do ostygnięcia.