Składniki
Sola gotowana w niskiej temperaturze z risotto z soczewicy
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł713.87
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Marynowana sola
Sola - filet
/kg
1.0 kg
0%
Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l
15.0 ml
0%
Cukiniazielona
/kg
500.0 g
0%
Cukinia żółta
/kg
500.0 g
0%
Knorr Professional Marynata do ryb i owoców morza 0,7 kg
/kg
20.0 g
0%
Mus z łososia
Łosoś filet
/kg
300.0 g
0%
Białko
/szt.
4.0 szt.
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Tiul z curry
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
30.0 g
0%
Glukoza
/kg
10.0 g
0%
Risotto z soczewicy
Oliwa
/l
50.0 ml
0%
Cebula
/kg
150.0 g
0%
Czosnek, posiekany
/kg
10.0 g
0%
Soczewica czerwona
/kg
500.0 g
0%
Wino białe wytrawne
/l
200.0 ml
0%
Esencja bulionu rybnego Knorr Professional 1 l
/l
200.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Podanie
Żurawina
/kg
30.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Marynowana sola
-
Sola - filet 1.0 kg
-
Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l 15.0 ml
-
Cukiniazielona 500.0 g
-
Cukinia żółta 500.0 g
Mus z łososia
-
Łosoś filet 300.0 g
-
Białko 4.0 szt.
-
Przyprawy: sól i pieprz
Tiul z curry
-
Glukoza 10.0 g
Risotto z soczewicy
-
Oliwa 50.0 ml
-
Cebula 150.0 g
-
Czosnek, posiekany 10.0 g
-
Soczewica czerwona 500.0 g
-
Wino białe wytrawne 200.0 ml
Podanie
-
Żurawina 30.0 g