Składniki
Makaron spaghetti z szyjkami rakowymi i mulami w winnym sosie curry
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł671.45
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Sos curry
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
300.0 g
0%
Wino białe wytrawne
/l
800.0 ml
0%
Cukier
/kg
200.0 g
0%
Esencja bulionu rybnego Knorr Professional 1 l
/do smaku
0.0 do smaku
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Śmietanka 30%
/l
2.0 l
0%
Puder koperkowy
Panko
/kg
30.0 g
0%
Koperek świeży
/kg
10.0 g
0%
Skórka z cytryny
/kg
10.0 g
0%
Podanie
Makaron Spaghetti Knorr Professional 3kg
/kg
1.0 kg
0%
Oliwa
/l
300.0 ml
0%
Mule
/kg
2.0 kg
0%
Szyjki rakowe, blanszowane
/kg
800.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Sos curry
-
Wino białe wytrawne 800.0 ml
-
Cukier 200.0 g
-
Śmietanka 30% 2.0 l
Puder koperkowy
-
Panko 30.0 g
-
Koperek świeży 10.0 g
-
Skórka z cytryny 10.0 g
Podanie
-
Oliwa 300.0 ml
-
Mule 2.0 kg
-
Szyjki rakowe, blanszowane 800.0 g