Menu

Składniki

+

Wywar

Zupa


...

Przygotowanie

  1. Wywar

    •  Wodę zagotuj z Esencją i Fondem, włóż filety z ryb i gotuj na małym ogniu około 15 minut. 
    • Ryby delikatnie wyjmij z wywaru, odstaw do wystygnięcia, wyjmij ości i podziel na kawałki. 
    • Wywar przecedź.
  2. Zupa

    • Glony wakame zalej letnią wodą i odstaw na 1 godzinę. 
    • Na maśle zeszklij szalotkę z czosnkiem i imbirem.
    • Dodaj seler naciowy i cukinię, zasmażaj przez chwilę, wlej przecedzony wywar, mleko kokosowe i krótko gotuj. 
    • Następnie dodaj pozostałe składniki, zupę zagotuj. 
    • Włóż kawałki ryb, dopraw do smaku i posyp szczypiorkiem.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza