Składniki
Ceviche z pstrąga/ olej z ogórka zielonego
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł700.51
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
CEVICHE Z PSTRĄGA
Pstrąg, filet
/kg
800.0 g
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Sól
/kg
70.0 g
0%
Cukier
/kg
20.0 g
0%
Papryka chili świeża
/kg
30.0 g
0%
Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l
50.0 ml
0%
Mirin (wino ryżowe)
/l
50.0 ml
0%
OLEJ Z OGÓRKA ZIELONEGO
Olej
/l
100.0 ml
0%
Skórka z ogórka zielonego
/kg
150.0 g
0%
PODANIE
Awokado
/kg
500.0 g
0%
Bagietka
/kg
500.0 g
0%
Skórka z limonki
/kg
2.0 g
0%
Majonez Hellmann's do dekoracji 3l
/kg
200.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
CEVICHE Z PSTRĄGA
-
Pstrąg, filet 800.0 g
-
Woda 1.0 l
-
Sól 70.0 g
-
Cukier 20.0 g
-
Papryka chili świeża 30.0 g
-
Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l 50.0 ml
-
Mirin (wino ryżowe) 50.0 ml
OLEJ Z OGÓRKA ZIELONEGO
-
Olej 100.0 ml
-
Skórka z ogórka zielonego 150.0 g
PODANIE
-
Awokado 500.0 g
-
Bagietka 500.0 g
-
Skórka z limonki 2.0 g