Składniki
Boczek wieprzowy, chutney, pesto, pianka demi glace, olej sosnowy
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł716.88
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Boczek peklowanie
Boczek surowy ze skórą bez kości
/kg
2.0 kg
0%
Woda
/l
3.0 l
0%
Sól peklowa
/kg
90.0 g
0%
Sól
/kg
100.0 g
0%
Cukier
/kg
100.0 g
0%
Jałowiec
/kg
0.0 kg
0%
Czosnek
/kg
0.0 kg
0%
Trawa cytrynowa
/kg
0.0 kg
0%
Pieprz czarny rozgnieciony
/kg
0.0 kg
0%
Olej infuzowany igłami sosny
Olej kukurydziany
/l
200.0 ml
0%
Igły sosny
/kg
50.0 g
0%
Pianka Demi Glace
Woda
/l
1.0 l
0%
Imbir
/kg
25.0 g
0%
Peperoni Grigliati (papryka grillowana) Knorr 0,75kg
/kg
80.0 g
0%
Ocet estragonowy
/l
25.0 ml
0%
Knorr Professional Primerba czosnkowa 0,34 kg
/kg
15.0 g
0%
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Ksantan
/kg
1.0 g
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Kimchi z czerwonej kapusty
Kapusta czerwona
/kg
600.0 g
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Sól
/kg
80.0 g
0%
Knorr Professional Primerba czosnkowa 0,34 kg
/kg
30.0 g
0%
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Imbir (tarty)
/kg
40.0 g
0%
Esencja bulionu rybnego Knorr Professional 1 l
/
25.0 n/a
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Papryka mielona
/kg
20.0 g
0%
Cukier
/kg
40.0 g
0%
Sambal oelek
/kg
15.0 g
0%
Ocet estragonowy
/l
50.0 ml
0%
Chutney z dyni i rokitnika
Olej
/l
30.0 ml
0%
Szalotka
/kg
80.0 g
0%
Imbir
/kg
20.0 g
0%
Rokitnik
/kg
150.0 g
0%
Jabłko
/kg
100.0 g
0%
Dynia Hokkaido, bez pestek
/g
300.0 g
0%
Cukier
/kg
80.0 g
0%
Sok jabłkowy
/l
60.0 ml
0%
Pesto szpinakowo-bazyliowe
Szpinak baby
/kg
150.0 g
0%
Primerba pesto Knorr Professional 0,34kg
/kg
30.0 g
0%
Czosnek
/kg
10.0 g
0%
Oliwa
/l
100.0 ml
0%
Sól, pieprz czarny do smaku
/
0.0
0%
Podanie-dekoracja
Chipsy z cebuli
/kg
0.0 dg
0%
Zioła
/g
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Boczek peklowanie
-
Boczek surowy ze skórą bez kości 2.0 kg
-
Woda 3.0 l
-
Sól peklowa 90.0 g
-
Sól 100.0 g
-
Cukier 100.0 g
-
Jałowiec
-
Czosnek
-
Trawa cytrynowa
-
Pieprz czarny rozgnieciony
Olej infuzowany igłami sosny
-
Olej kukurydziany 200.0 ml
-
Igły sosny 50.0 g
Pianka Demi Glace
-
Woda 1.0 l
-
Imbir 25.0 g
-
Ocet estragonowy 25.0 ml
-
Ksantan 1.0 g
-
Masło 50.0 g
-
Przyprawy: sól i pieprz
Kimchi z czerwonej kapusty
-
Kapusta czerwona 600.0 g
-
Woda 1.0 l
-
Sól 80.0 g
-
Imbir (tarty) 40.0 g
-
Papryka mielona 20.0 g
-
Cukier 40.0 g
-
Sambal oelek 15.0 g
-
Ocet estragonowy 50.0 ml
Chutney z dyni i rokitnika
-
Olej 30.0 ml
-
Szalotka 80.0 g
-
Imbir 20.0 g
-
Rokitnik 150.0 g
-
Jabłko 100.0 g
-
Dynia Hokkaido, bez pestek 300.0 g
-
Cukier 80.0 g
-
Sok jabłkowy 60.0 ml
Pesto szpinakowo-bazyliowe
-
Szpinak baby 150.0 g
-
Czosnek 10.0 g
-
Oliwa 100.0 ml
-
Sól, pieprz czarny do smaku
Podanie-dekoracja
-
Chipsy z cebuli
-
Zioła