Darmowe pokazy kulinarne na żywo online dla profesjonalistów z branży HoReCa.
Jeśli interesujesz się wprowadzeniem dań roślinnych do karty menu, zarejestruj się na pokazy kulinarne ONLINE prowadzone przez cenionych Szefów Kuchni UFS i poznaj ich najnowsze przepisy na dania bezmięsne dla roślino- i mięsożerców! Szczegóły wydarzenia znajdują się pod formularzem.
Najbliższy pokaz ONLINE:
28.10.2021. godz. 18:00. Temat: Plating w kuchni roślinnej.
Aby wziąć udział w wydarzeniu, wypełnij poniższy formularz. Otrzymasz wiadmość e-mail z linkiem do pokazów!
Zostaw nam swój numer telefonu, by nasz Doradca mógł przeprowadzić darmowe doradztwo w zakresie prowadzenia firmy z branży gastronomicznej i przedstawić ofertę Unilever Food Solutions.
Zachęcamy Cię także do pozostawienia adresu e-mail, byśmy mogli wysyłać Ci zaproszenia na webinary, informacje o nowych, darmowych kursach UFS Academy oraz inne spersonalizowane oferty i promocje.
Pokaz poprowadzą:

Paweł Kaczmarek
Szef Kuchni Unilever Food Solutions
region Południowy

Mirosław Szajkowski
Szef Kuchni Unilever Food Solutions,
Centrum Kulinarne Poznań
Podczas najbliższego pokazu:
- Poznasz podstawy platingu w kuchni roślinnej.
- Dowiesz się, jak przygotować atrakcyjną aranżację talerza – szybko, sprawnie i powtarzalnie, nawet przy brakach kadrowych.
- Zainspirujesz się pomysłami na efektowne podanie dań z menu jesiennego – od przystawki, po danie główne.
- Odkryjesz patenty na ciekawe i niskobudżetowe dekoracje (np. chipsy i oleje smakowe nawiązujące do idei „zero waste”).
Poza dawką wiedzy, dla aktywnych uczestników przewidzieliśmy atrakcyjne niespodzianki!
