![](/szkolenia-i-konkursy/ufsacademy/podstawy_gotowania_z_wykorzystaniem_syfonow/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1568815408831.jpg)
Wprowadzenie do syfonowania z szefem kuchni Benem Murphym
Zobacz, jak Ben Murphy, szef kuchni w restauracji Launceston Place, prezentuje sposób użycia syfonu. Pokaże Ci sprzęt i składniki, których potrzebujesz, aby stworzyć swoje unikalne danie o niesamowitym smaku i konsystencji.
![](/szkolenia-i-konkursy/ufsacademy/podstawy_gotowania_z_wykorzystaniem_syfonow/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1568815421328.jpg)
Mieszanka jajecznicy i foie gras na toście
Dowiedz się, jak stworzyć to wyśmienite połączenie na klasycznym toście, korzystając z syfonu do przygotowania musu jajecznego z truflą jesienną i zakwasem.
![](/szkolenia-i-konkursy/ufsacademy/podstawy_gotowania_z_wykorzystaniem_syfonow/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1568815437443.jpg)
Wprowadzenie do syfonowania z szefem kuchni Fredem Duvalem
Szef kuchni Fred Duval z restauracji The White Onion omówi proces syfonowania zup, skupiając się na ogórkowym gazpacho. Przedstawi sprzęt i składniki niezbędne do przygotowania tej niezwykle lekkostrawnej, letniej zupy.
![](/szkolenia-i-konkursy/ufsacademy/podstawy_gotowania_z_wykorzystaniem_syfonow/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1568815450325.jpg)
Jak przygotować ogórkowe gazpacho za pomocą syfonu
Zobacz, jak szef kuchni Fred Duval przygotowuje niezwykle lekkostrawne gazpacho z wykorzystaniem syfonu i z dodatkiem ogórka przyrządzonego przy użyciu torebki próżniowej.