
Wprowadzenie do syfonowania z szefem kuchni Benem Murphym
Zobacz, jak Ben Murphy, szef kuchni w restauracji Launceston Place, prezentuje sposób użycia syfonu. Pokaże Ci sprzęt i składniki, których potrzebujesz, aby stworzyć swoje unikalne danie o niesamowitym smaku i konsystencji.

Mieszanka jajecznicy i foie gras na toście
Dowiedz się, jak stworzyć to wyśmienite połączenie na klasycznym toście, korzystając z syfonu do przygotowania musu jajecznego z truflą jesienną i zakwasem.

Wprowadzenie do syfonowania z szefem kuchni Fredem Duvalem
Szef kuchni Fred Duval z restauracji The White Onion omówi proces syfonowania zup, skupiając się na ogórkowym gazpacho. Przedstawi sprzęt i składniki niezbędne do przygotowania tej niezwykle lekkostrawnej, letniej zupy.

Jak przygotować ogórkowe gazpacho za pomocą syfonu
Zobacz, jak szef kuchni Fred Duval przygotowuje niezwykle lekkostrawne gazpacho z wykorzystaniem syfonu i z dodatkiem ogórka przyrządzonego przy użyciu torebki próżniowej.