Menu

Podstawowe informacje

Szczegółowa agenda

Szczegółowa agenda

Zapisz się TUTAJ.

W trakcie wydarzenia na miejscu będzie można uczestniczyć aż w trzech debatach branżowych, które poprowadzą eksperci wraz z zaproszonymi przez nich gośćmi.

DEBATA 1: 13:00 Angelika Borysiak Social Media Manager

DEBATA 1: 14:45 Mateusz Piłat Unilever Food Solutions

DEBATA 2: 14:30 Mateusz Piłat Kierownik Marketingu Unilever Food Solutions Polska

DEBATA 2: 15:15 Janusz Garncarczyk Szef Kuchni Lemon Resort&SPA

DEBATA 3: 16:00 Grzegorz Probola CEO ChiliTraders Agencja Zatrudnienia Kraków

DEBATA 3: 16:00 Ewa Dobosiewicz Agencja marketingowa dobocom

Przez cały czas trwania wydarzenia będzie można na żywo podejrzeć, jak gotują znani szefowie kuchni, a następnie skosztować wszystkich ich propozycji podczas specjalnej, 5-setowej kolacji degustacyjnej.

Kto będzie z nami?

Kamil Tłuczek, Szef Kuchni Restauracji Patio w Grand Hotel Boutique Rzeszów oraz Starym Browarze Rzeszowskim

Dominik Wróblewski, Restauracja Hotelu Wróblewscy Chez Dominik

Janusz Garncarczyk, Szef Kuchni Lemon Resort&SPA

Daniel Staroń, Doradca Technologiczny klienta Vortumnus

Santa Adata, Szefowa Kuchni UFS Łotwa i Estonia

Emil Dziubak, Regionalny Szef Kuchni UFS

Dawid Klimaniec, Szef Patron Restauracji Złoty Groń i Srebrny bucznik w Istebnej

Kamil Mateńka, kulinarny freelancer

Paweł Kaczmarek, Szef Kuchni UFS Polska

Sławomir Saguła, Restauracja Villa Adamo

Wrażenia kulinarne zapewnione, ale to nadal nie wszystko! 

Wieczorem wystąpi znany wszystkim doskonale polski aktor, satyryk i artysta kabaretowy - niezastąpiony Jerzy Kryszak. Później – część nieoficjalna. Czas na dobrą zabawę, rozmowy o kuchni i nie tylko oraz na nowe znajomości. 

Gość Specjalny: Jerzy Kryszak, NIENAŻARTY

Gość Specjalny: Występ One Man Show

Zobaczcie, jak było na Festiwalu Kuchni Międzynarodowej 2023!

Please enter a video description

00:00

A DO FOTO RELACJI ZAPRASZAMY TUTAJ.

Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza