Składniki
Zupa z czerwonej soczewicy
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł243.48
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Zupa z czerwonej soczewicy
Soczewica czerwona, sucha
/kg
200.0 g
0%
Woda
/l
2.0 l
0%
Sól
/kg
10.0 g
0%
Cebula, kostka
/kg
120.0 g
0%
Olej
/l
50.0 ml
0%
Chorizo
/kg
200.0 g
0%
Czosnek
/kg
15.0 g
0%
Rosół z kury Knorr Professional 1kg
/kg
30.0 g
0%

Włoszczyzna pokrojona w paski
/kg
500.0 g
0%
Ziemniaki
/kg
350.0 g
0%
Knorr Tomato Pronto Sos pomidorowy z kawałkami pomidorów i cebuli 2 kg
/kg
400.0 g
0%

Produkt bezglutenowy
Szczypior
/kg
10.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Zupa z czerwonej soczewicy
-
Soczewica czerwona, sucha 200.0 g
-
Woda 2.0 l
-
Sól 10.0 g
-
Cebula, kostka 120.0 g
-
Olej 50.0 ml
-
Chorizo 200.0 g
-
Czosnek 15.0 g
-
Włoszczyzna pokrojona w paski 500.0 g
-
Ziemniaki 350.0 g
-
Szczypior 10.0 g