Menu

Składniki

+

Tortellini


Dzięki dodaniu Pasty szafranowej do Tortellini z nadzieniem mięsnym Knorr Professional uzyskałem wiosenny żółty kolor, dzięki czemu danie stało się jeszcze bardziej atrakcyjne. Ponadto, samo określenie “szafranowe” w nazwie dania sprawi, że Twoi goście będą postrzegać je jako bardziej premium.

...

Przygotowanie

  1. Tortellini

    • Tortellini ugotuj w osolonej wodzie. 
    • Boczek podsmaż. Następnie dodaj cebulę i grzyby shiitake. 
    • Oliwę wymieszaj z masłem oraz Pastą szafranową i dodaj do ugotowanych pierożków. Całość wymieszaj z podsmażonymi składnikami.
    • Ugotuj szparagi i brokuły. 
    • Tortellini podawaj z Pomidorami suszonymi i ugotowanymi warzywami.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza