Menu

Składniki

+

Bulion

Dodatki

  • Makaron ryżowy 500.0 g
  • Limonka 3.0 szt.
  • Kiełki fasoli 100.0 g
  • Kolendra świeża 20.0 g
  • Tajska bazylia 30.0 g
  • Pak choy 250.0 g
  • Chili, posiekane 20.0 g

...

Przygotowanie

  1. Bulion

    • Gotuj bulion z kurczaka, marchwi, selera, przypieczonej cebuli, przypraw, plastrów imbiru, rosołu z kury,  esencji drobiowej, sosu rybnego i sojowego, octu, soli, cukru przez 80 min.
    • Gotowy bulion przecedź, dopraw według uznania.
    • Mięso oddziel od kości i skóry, podziel na kawałki.
  2. Dodatki

    • Makaron przygotuj według instrukcji na opakowaniu.
    • Makaron, mięso, pak choi i bazylię wyporcjuj do porcelanowych miseczek. Zalej wrzącym wywarem.
    • Dodatki ułóż na oddzielnym talerzu, aby gość samodzielnie dodał je do dania.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza