Menu

Składniki

+

Burger:

Sos

  • Hellmann's Majonez Wegański 2L 300.0 g
  • Musztarda francuska 40.0 g
  • Musztarda 20.0 g
  • Miód 40.0 g
  • Sok z cytryny 20.0 ml

...

Przygotowanie

  1. Burger:

    • Rozgrzany grill lub patelnię posmaruj olejem, ułóż rozmrożonego burgera i grilluj około 8 minut, przewracając na drugą stronę co 2 minuty.
  2. Sos

    • Składniki sosu wymieszaj  
  3. Wykonanie:

    Karmelizowana cebula:
    • Na niewielkiej ilości oleju zeszklij cebulę, dodaj cukier i karmelizuj do osiągnięcia żądanego koloru.
    Składanie:
    • Bułki delikatnie zgrilluj od środka.
    • Dolną część bułki dość grubo posmaruj sosem, następnie ułóż sałatę, gorącego burgera, plaster sera, dwa plastry pomidora i ogórka.
    • Następnie nałóż ketchup wymieszany z Esencją dymną i zasmażoną cebulę.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza