Składniki
Udon z tofu w bulionie Miso z dashi na bazie pasty Marmite
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł2174.05
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Dashi na bazie pasty Marmite
Woda
/l
3.5 l
0%
Cukier
/kg
25.0 g
0%
Wodorosty
/g
75.0 g
0%
Bulion Miso
Dashi, bulion na bazie Marmite
/l
3.0 l
0%
Mirin (wino ryżowe)
/l
50.0 ml
0%
Pasta miso
/kg
150.0 g
0%
Knorr Professional Esencja bulionu warzywnego 1 l
/l
30.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Podanie
Marchew
/kg
250.0 g
0%
Pak choy
/kg
250.0 g
0%
Rzodkiewka
/kg
100.0 g
0%
Tofu twarde
/kg
500.0 g
0%
Olej
/l
40.0 ml
0%
Mieszanka przypraw Togarashi
/kg
0.0 kg
0%
Szczypiorkowy olej infuzowany
/kg
60.0 g
0%
Makaron udon, ugotowany
/kg
0.0 dg
0%
Grzybki enoki
/kg
0.0 dg
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Dashi na bazie pasty Marmite
-
Woda 3.5 l
-
Cukier 25.0 g
-
Wodorosty 75.0 g
Bulion Miso
-
Dashi, bulion na bazie Marmite 3.0 l
-
Mirin (wino ryżowe) 50.0 ml
-
Pasta miso 150.0 g
Podanie
-
Marchew 250.0 g
-
Pak choy 250.0 g
-
Rzodkiewka 100.0 g
-
Tofu twarde 500.0 g
-
Olej 40.0 ml
-
Mieszanka przypraw Togarashi
-
Szczypiorkowy olej infuzowany 60.0 g
-
Makaron udon, ugotowany
-
Grzybki enoki