Składniki
Turbot z frytkami w zielonym sosie holenderskim
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Frytki z polenty
Kaszka kukurydziana
/kg
250.0 g
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Masło
/kg
75.0 g
0%
Ser Kozi (Miękki) 75 G
/
0.0
0%
Ser Parmezan
/kg
50.0 g
0%
Musztarda gruboziarnista
/kg
20.0 g
0%
Sos holenderski
Trybula
/kg
30.0 g
0%
Nać pietruszki
/g
30.0 g
0%
Estragon świeży
/kg
30.0 g
0%
Szpinak
/kg
30.0 g
0%
Śmietanka 30%
/l
100.0 ml
0%
Sos holenderski Gourmet Knorr 1 L
/l
400.0 ml
0%
Sałatka
Sałata
/kg
400.0 g
0%
Groszek cukrowy
/kg
200.0 g
0%
Limonka
/cu
1.0 cu
0%
Oliwa
/l
20.0 ml
0%
Turbot
Turbot filet
/kg
1.5 kg
0%
Estragon 10 Listków
/
0.0
0%
Tymianek 10 Gałązek
/
0.0
0%
Czosnek 1 Ząbek
/
0.0
0%
Masło 150 G
/
0.0
0%
Podanie
Chrupiące Nasiona Gorczycy
/
0.0
0%
Rzeżucha
/
0.0
0%
Chips Ze Skóy Turbota
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Frytki z polenty
-
Kaszka kukurydziana 250.0 g
-
Woda 1.0 l
-
Masło 75.0 g
-
Ser Kozi (Miękki) 75 G
-
Ser Parmezan 50.0 g
-
Musztarda gruboziarnista 20.0 g
Sos holenderski
-
Trybula 30.0 g
-
Nać pietruszki 30.0 g
-
Estragon świeży 30.0 g
-
Szpinak 30.0 g
-
Śmietanka 30% 100.0 ml
Sałatka
-
Sałata 400.0 g
-
Groszek cukrowy 200.0 g
-
Limonka 1.0 cu
-
Oliwa 20.0 ml
Turbot
-
Turbot filet 1.5 kg
-
Estragon 10 Listków
-
Tymianek 10 Gałązek
-
Czosnek 1 Ząbek
-
Masło 150 G
Podanie
-
Chrupiące Nasiona Gorczycy
-
Rzeżucha
-
Chips Ze Skóy Turbota