Składniki
Trippa alla Romana
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł172.9
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wykonanie
Żołądki drobiowe
/kg
1.0 kg
0%
Cebula
/kg
100.0 g
0%
Marchew
/kg
100.0 g
0%
Seler naciowy
/kg
100.0 g
0%
Oliwa
/l
100.0 ml
0%
Wino białe wytrawne
/l
250.0 ml
0%
Cukier
/kg
10.0 g
0%
Polparicca di Pomodoro (pomidory bez skórki pokrojone w kostkę) Knorr Professional 2,55kg
/kg
1.5 kg
0%
Produkt bezglutenowy
Woda
/l
500.0 ml
0%
Rosół z kury Knorr Professional 1kg
/kg
40.0 g
0%
Mięta świeża
/kg
10.0 g
0%
Bazylia świeża
/kg
10.0 g
0%
Pieprz czarny mielony
/kg
2.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wykonanie
-
Żołądki drobiowe 1.0 kg
-
Cebula 100.0 g
-
Marchew 100.0 g
-
Seler naciowy 100.0 g
-
Oliwa 100.0 ml
-
Wino białe wytrawne 250.0 ml
-
Cukier 10.0 g
-
Woda 500.0 ml
-
Mięta świeża 10.0 g
-
Bazylia świeża 10.0 g
-
Pieprz czarny mielony 2.0 g