Składniki
Tost pszsenny/ pieczony rostbef/ boczek/ jajko/ szpinak/ sos a'la Choron
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł413.72
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Tost pszenny
Chleb tostowy
/kg
600.0 g
0%
Masło
/kg
40.0 g
0%
Pieczony rostbef
Rostbef
/g
1.5 kg
0%
Olej
/l
200.0 ml
0%
Knorr Professional Marynata do wołowiny 0,75 kg
/kg
50.0 g
0%
Knorr Professional Primerba prowansalska 0,34 kg
/kg
20.0 g
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Szpinak
Szpinak baby
/kg
500.0 g
0%
Oliwa
/l
30.0 ml
0%
Sól
/kg
4.0 g
0%
Pieprz czarny mielony
/kg
1.0 g
0%
Boczek
Boczek wędzony
/kg
200.0 g
0%
Jajko
Jajko
/szt.
10.0 szt.
0%
Olej
/l
50.0 ml
0%
Masło
/kg
40.0 g
0%
Sos a'la Choron
Sos holenderski Knorr Professional 1L
/l
400.0 ml
0%
Hellmann's Ketchup 5 kg
/kg
90.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Tost pszenny
-
Chleb tostowy 600.0 g
-
Masło 40.0 g
Pieczony rostbef
-
Rostbef 1.5 kg
-
Olej 200.0 ml
Szpinak
-
Szpinak baby 500.0 g
-
Oliwa 30.0 ml
-
Sól 4.0 g
-
Pieprz czarny mielony 1.0 g
Boczek
-
Boczek wędzony 200.0 g
Jajko
-
Jajko 10.0 szt.
-
Olej 50.0 ml
-
Masło 40.0 g