Składniki
Tagliata z grillowanym stekiem wołowym/ mix smażonych pomidorów/ ser burrata/rukola/ sos vinaigrette
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł53877.3
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Stek z polędwicy
Polędwica wołowa, oczyszczona
/kg
1.0 kg
0%
Sól
/kg
25.0 g
0%
Cukier
/kg
25.0 g
0%
Knorr Professional Marynata do wołowiny 0,75 kg
/kg
20.0 g
0%
Oliwa
/l
50.0 ml
0%
Masło
/kg
50.0 g
0%
Czosnek w łupinie
/kg
20.0 g
0%
Rozmaryn świeży
/kg
10.0 g
0%
Sałatka
Pomidorki koktajlowe, miks
/kg
30.0 g
0%
Oliwa
/l
10.0 ml
0%
Kapary
/kg
40.0 g
0%
Anchois
/kg
40.0 g
0%
Rukola
/kg
250.0 g
0%
Burrata (500g)
/szt.
5.0 szt.
0%
Bazylia
/g
15.0 g
0%
Sos vinaigrette
Sos sałatkowy ogrodowy Knorr 0,7 kg
/kg
20.0 g
0%
Woda
/l
100.0 ml
0%
Oliwa Extra Virgin
/ml
100.0 ml
0%
Sok z cytryny
/ml
20.0 ml
0%
Knorr Professional Primerba czerwone pesto 0,34 kg
/kg
10.0 g
0%
Czosnek, posiekany
/kg
10.0 g
0%
Oregano świeże, posiekane
/kg
15.0 g
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Stek z polędwicy
-
Polędwica wołowa, oczyszczona 1 kg
-
Sól 25 g
-
Cukier 25 g
-
Oliwa 50 ml
-
Masło 50 g
-
Czosnek w łupinie 20 g
-
Rozmaryn świeży 10 g
Sałatka
-
Pomidorki koktajlowe, miks 30 g
-
Oliwa 10 ml
-
Kapary 40 g
-
Anchois 40 g
-
Rukola 250 g
-
Burrata (500g) 5 szt.
-
Bazylia 15 g
Sos vinaigrette
-
Woda 100 ml
-
Oliwa Extra Virgin 100 ml
-
Sok z cytryny 20 ml
-
Czosnek, posiekany 10 g
-
Oregano świeże, posiekane 15 g
-
Przyprawy: sól i pieprz