Składniki
Wegetariańskie szparagi z sosem holenderskim i młodym szpinakiem
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Szparagi
Szparagi zielone (oczyszczone)
/kg
200.0 g
0%
Szparagi białe (oczyszczone)
/kg
600.0 g
0%
Sól, Cukier Do Smaku
/
0.0
0%
Sos holenderski
Woda
/l
500.0 ml
0%
Masło
/kg
70.0 g
0%
"Śmietanka" roślinna 30%
/l
120.0 ml
0%
Dodatki
Szpinak młody liście
/kg
250.0 g
0%
Masło klarowane wegetariańskie do smażenia
/l
0.0 ml
0%
Sól, Pieprz, Cytryna Do Smaku
/
0.0
0%
Podanie
Migdały 20 G
/
0.0
0%
Bułka tarta
/kg
15.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Szparagi
-
Szparagi zielone (oczyszczone) 200.0 g
-
Szparagi białe (oczyszczone) 600.0 g
-
Sól, Cukier Do Smaku
Sos holenderski
-
Woda 500.0 ml
-
Masło 70.0 g
-
"Śmietanka" roślinna 30% 120.0 ml
Dodatki
-
Szpinak młody liście 250.0 g
-
Masło klarowane wegetariańskie do smażenia
-
Sól, Pieprz, Cytryna Do Smaku
Podanie
-
Migdały 20 G
-
Bułka tarta 15.0 g