Składniki
Spaghetti z pesto i łososiem
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Pesto
Bazylia świeża
/kg
40.0 g
0%
Rukola
/kg
30.0 g
0%
Nać pietruszki
/g
20.0 g
0%
Czosnek
/kg
2.0 g
0%
Orzechy pinii
/kg
15.0 g
0%
Oliwa
/l
120.0 ml
0%
Ser Parmezan
/kg
30.0 g
0%
Sok z cytryny świeży kilka kropli
/l
0.0 ml
0%
Wędzone żółtko
Żółtko
/cu
10.0 cu
0%
Spaghetti
Makaron spaghetti
/kg
250.0 g
0%
Śmietanka 30%
/l
600.0 ml
0%
Pesto 250 G
/
0.0
0%
Łosoś
Łosoś filet
/kg
1.0 kg
0%
Podanie
Szpinak
/kg
0.0 g
0%
Soliród
/kg
0.0 g
0%
Liście Buraczka
/
0.0
0%
Orzechy Pinii
/
0.0
0%
Oliwa
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Pesto
-
Bazylia świeża 40.0 g
-
Rukola 30.0 g
-
Nać pietruszki 20.0 g
-
Czosnek 2.0 g
-
Orzechy pinii 15.0 g
-
Oliwa 120.0 ml
-
Ser Parmezan 30.0 g
-
Sok z cytryny świeży kilka kropli
Wędzone żółtko
-
Żółtko 10.0 cu
Spaghetti
-
Makaron spaghetti 250.0 g
-
Śmietanka 30% 600.0 ml
-
Pesto 250 G
Łosoś
-
Łosoś filet 1.0 kg
Podanie
-
Szpinak
-
Soliród
-
Liście Buraczka
-
Orzechy Pinii
-
Oliwa