Składniki
Spaghetti / czerwone pesto / szparagi
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł519.8
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Spaghetti
Makaron Spaghetti Knorr Professional 3kg
/kg
700.0 g
0%
Sól
/kg
30.0 g
0%
Cukier
/kg
15.0 g
0%
Czerwone pesto
Knorr Tomato Pronto Sos pomidorowy z kawałkami pomidorów i cebuli 2 kg
/kg
1.0 kg
0%
Produkt bezglutenowy
Oliwa z oliwek
/ml
150.0 ml
0%
Knorr Professional Primerba czerwone pesto 0,34 kg
/kg
70.0 g
0%
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Pomidorki koktajlowe
/kg
400.0 g
0%
Dodatki
Szparagi zielone
/kg
300.0 g
0%
Ser Parmezan
/kg
40.0 g
0%
Zioła
/do dekoracji
0.0 do dekoracji
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Spaghetti
-
Sól 30.0 g
-
Cukier 15.0 g
Czerwone pesto
-
Oliwa z oliwek 150.0 ml
-
Pomidorki koktajlowe 400.0 g
Dodatki
-
Szparagi zielone 300.0 g
-
Ser Parmezan 40.0 g
-
Zioła