Składniki
Salsa śledziowa
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł234.25
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Salsa śledziowa
Śledź
/kg
600.0 g
0%
Pieczarki marynowane
/g
200.0 g
0%
Ogórki kiszone
/kg
200.0 g
0%
Cebula czerwona
/kg
100.0 g
0%
Cebulka perłowa
/kg
100.0 g
0%
Oliwki czarne
/kg
80.0 g
0%
Szczypior
/kg
25.0 g
0%
Hellmann's Ketchup 5 kg
/kg
250.0 g
0%
![](https://www.unileverfoodsolutions.pl/dam/global-ufs/mcos/NEE/calcmenu/products/PL-products/packshots/hellmanns/hellmanns-ketchup-5-kg/Hellmanns_Ketchup_BUCK_5KG_PL_CZ_SK_GR.png)
Peperonata (pokrojona kolorowa papryka w zalewie pomidorowej) Knorr Professional 2,6kg
/kg
500.0 g
0%
![](https://www.unileverfoodsolutions.pl/dam/global-ufs/mcos/nee/poland/product/peperonata/Peperonata (1).jpg)
Produkt bezglutenowy
Miód
/kg
100.0 g
0%
Pieprz czarny młotkowany
/kg
3.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Salsa śledziowa
-
Śledź 600.0 g
-
Pieczarki marynowane 200.0 g
-
Ogórki kiszone 200.0 g
-
Cebula czerwona 100.0 g
-
Cebulka perłowa 100.0 g
-
Oliwki czarne 80.0 g
-
Szczypior 25.0 g
-
Miód 100.0 g
-
Pieprz czarny młotkowany 3.0 g