Menu

Składniki

+

Salsa śledziowa


Połączenie Peperonaty Knorr Professional z Ketchupem Hellmann’s zadziałało jak spoiwo wszystkich składników w salsie, dodatkowo nadając jej papryko-pomidorowego smaku.

...

Przygotowanie

  1. Salsa śledziowa

    • Śledzie namocz, odsącz i pokrój w paski. 
    • Pieczarki pokrój w ćwiartki, cebulę czerwoną w drobną kostkę, cebulkę perłową przekrój na pół, szczypiorek posiekaj. 
    • Śledzie połącz z pokrojonymi składnikami, czarnymi oliwkami, Peperonatą i Ketchupem.
    • Dopraw miodem i pieprzem młotkowanym
  2. Dekoracja/ podane

    • Zielonego ogórka pokrój na krajalnicy wzdłuż w cienkie plastry.
    • Salsę śledziową podawaj owiniętą plastrem ogórka.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza