Menu

Składniki

+

Sałatka

  • Boczek wędzony, plastry 200.0 g
  • Wędzony filet z kurczaka 700.0 g
  • Mix sałat 300.0 g
  • Ser lazur 300.0 g
  • Figi świeże 400.0 g
  • Mikro zioła, kwiaty sezonowe do dekoracji 7.0 g

Vinaigrette


...

Przygotowanie

  1. Sałatka

    • Plastry boczku surowego wędzonego rozłóż na pergaminie i przykryj drugim arkuszem. Wstaw do pieca o temp. 200°C na 12-15 min.
    • Przygotowane chipsy z boczku przełóż na ręcznik papierowy.
    • Kurczaka wędzonego pokrój na krajalnicy w cienkie plasterki.
    • Ser i figi pokrój w dowolny sposób
  2. Vinaigrette

    • Brzoskwinie, sok z brzoskwiń, olej i wodę umieść w wysokim naczyniu. Następnie zmiksuj.
    • Dodaj Sos sałatkowy ogrodowy i Musztardę. Ponownie zmiksuj tak, by otrzymać gładką konsystencję.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza