Składniki
Sałatka z pieczonego dorsza w żółtym curry z mango i ananasem
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Ryba
Dorsz filet
/kg
1.0 kg
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Sól
/kg
50.0 g
0%
Knorr Professional Marynata do ryb i owoców morza 0,7 kg
/kg
10.0 g
0%
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
15.0 g
0%
Vinaigrette cytrynowy
Sok z cytryny świeży
/l
60.0 ml
0%
Musztarda
/kg
10.0 g
0%
Olej
/l
50.0 ml
0%
Cukier
/kg
20.0 g
0%
Sól do smaku
/
0.0
0%
Oliwa
/l
50.0 ml
0%
Sałatka
Mango świeże (obrane)
/kg
500.0 g
0%
Ananas (obrany)
/kg
650.0 g
0%
Truskawki
/kg
300.0 g
0%
Limonka
/cu
3.0 cu
0%
Podanie
Rukola
/kg
100.0 g
0%
Roszponka
/kg
100.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Ryba
-
Dorsz filet 1.0 kg
-
Woda 1.0 l
-
Sól 50.0 g
Vinaigrette cytrynowy
-
Sok z cytryny świeży 60.0 ml
-
Musztarda 10.0 g
-
Olej 50.0 ml
-
Cukier 20.0 g
-
Sól do smaku
-
Oliwa 50.0 ml
Sałatka
-
Mango świeże (obrane) 500.0 g
-
Ananas (obrany) 650.0 g
-
Truskawki 300.0 g
-
Limonka 3.0 cu
Podanie
-
Rukola 100.0 g
-
Roszponka 100.0 g