Składniki
Sałatka z grillowaną wątróbką i truskawkowym vinaigrette
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wątróbka
Wątróbka z indyka
/kg
1.0 kg
0%
Sól i pieprz do smaku
/kg
0.0 g
0%
Sałatka
Truskawki
/kg
600.0 g
0%
Melon
/kg
800.0 g
0%
Borówki
/kg
200.0 g
0%
Bukiet sałat
/kg
200.0 g
0%
Truskawkowy vinaigrette
Sos sałatkowy grecki Knorr 0,7 kg
/kg
35.0 g
0%
Woda
/l
200.0 ml
0%
Miód
/kg
30.0 g
0%
Oliwa
/l
100.0 ml
0%
Syrop truskawkowy
/kg
150.0 g
0%
Ocet winny biały
/l
60.0 ml
0%
Podanie
Chips z boczku do dekoracji
/kg
0.0 g
0%
Puder z buraka do dekoracji
/kg
0.0 g
0%
Boczek (drobno kruszony) do dekoracji
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wątróbka
-
Wątróbka z indyka 1.0 kg
-
Sól i pieprz do smaku
Sałatka
-
Truskawki 600.0 g
-
Melon 800.0 g
-
Borówki 200.0 g
-
Bukiet sałat 200.0 g
Truskawkowy vinaigrette
-
Woda 200.0 ml
-
Miód 30.0 g
-
Oliwa 100.0 ml
-
Syrop truskawkowy 150.0 g
-
Ocet winny biały 60.0 ml
Podanie
-
Chips z boczku do dekoracji
-
Puder z buraka do dekoracji
-
Boczek (drobno kruszony) do dekoracji