Składniki
Rurka z kremem cytrusowym / mus pistacjowy
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł510.29
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Ciasto
Ciasto francuskie
/szt.
1.0 szt.
0%
Krem
Śmietanka 30%
/l
500.0 ml
0%
Woda
/l
50.0 ml
0%
Cukier puder
/kg
30.0 g
0%
Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l
45.0 ml
0%
Ser Mascarpone
/kg
250.0 g
0%
Mus pistacjowy
Śmietanka 30%
/l
500.0 ml
0%
Cukier puder
/kg
55.0 g
0%
Esencja pistacjowa
/
120.0 n/a
0%
Ser Mascarpone
/kg
250.0 g
0%
Podanie
Borówki
/kg
100.0 g
0%
Maliny
/kg
100.0 g
0%
Pistacje, obrane
/kg
30.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Ciasto
-
Ciasto francuskie 1.0 szt.
Krem
-
Śmietanka 30% 500.0 ml
-
Woda 50.0 ml
-
Cukier puder 30.0 g
-
Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l 45.0 ml
-
Ser Mascarpone 250.0 g
Mus pistacjowy
-
Śmietanka 30% 500.0 ml
-
Cukier puder 55.0 g
-
Esencja pistacjowa 120.0 n/a
-
Ser Mascarpone 250.0 g
Podanie
-
Borówki 100.0 g
-
Maliny 100.0 g
-
Pistacje, obrane 30.0 g