Składniki
Pinchos z indyka/ nachosy z serem/ salsa paprykowa
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł492.12
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
PINCHOS Z INDYKA
Pierś indyka
/kg
800.0 g
0%
Kolendra mielona
/kg
3.0 g
0%
Papryka słodka z Hiszpanii Knorr Professional 0,22 kg
/kg
3.0 g
0%
Kmin rzymski
/kg
2.0 g
0%
Czosnek mielony
/kg
3.0 g
0%
Olej
/l
60.0 ml
0%
Knorr Professional Delikat Przyprawa do grilla 0,5 kg
/kg
20.0 g
0%
Kukurydza w kolbach
/g
300.0 g
0%
NACHOSY
Tortilla
/kg
600.0 g
0%
Ser mozarella
/kg
200.0 g
0%
SALSA PAPRYKOWA
Peperonata (pokrojona kolorowa papryka w zalewie pomidorowej) Knorr Professional 2,6kg
/kg
600.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Czosnek tarty
/kg
5.0 g
0%
Chili czerwone, posiekane
/g
5.0 g
0%
Kolendra świeża
/kg
30.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
PINCHOS Z INDYKA
-
Pierś indyka 800.0 g
-
Kolendra mielona 3.0 g
-
Kmin rzymski 2.0 g
-
Czosnek mielony 3.0 g
-
Olej 60.0 ml
-
Kukurydza w kolbach 300.0 g
NACHOSY
-
Tortilla 600.0 g
-
Ser mozarella 200.0 g
SALSA PAPRYKOWA
-
Czosnek tarty 5.0 g
-
Chili czerwone, posiekane 5.0 g
-
Kolendra świeża 30.0 g