Menu

Składniki

+

Pierogi

  • Ananas, świeży 2.0 szt.

Farsz

  • Ser Mascarpone 1.0 kg
  • Knorr Mleczko kokosowe w proszku 1 kg 200.0 g
  • Cukier puder 120.0 g

Podanie

  • Sałatka owocowa 500.0 g
  • Puree z marakui 300.0 g

Pierożki z ananasa wpisują się w trend lekkich, dietetycznych deserów.

...

Przygotowanie

  1. Pierogi

    • Oczyszczone, wykrojone ananasy pokrój na krajalnicy w bardzo cienkie plasterki, tak aby ananas był elastyczny.
  2. Farsz

    • Mascarpone wymieszaj z mleczkiem i cukrem.
  3. Podanie

    • Na plastry ananasa nałóż farsz i zwiń jak pierogi.
    • Pierożki podawaj z sałatką owocową i purée z marakui.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza