Składniki
Pate z wątróbki/ grzyby/ burak/ morela/ cebula czerwona
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł462.91
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Pate z wątróbki
Wątróbka z kurczaka
/kg
600.0 g
0%
Wątróbka drobiowa z gęsi
/kg
400.0 g
0%
Masło klarowane
/kg
50.0 g
0%
Szalotka
/kg
80.0 g
0%
Borowiki świeże lub mrożone
/kg
120.0 g
0%
Esencja bulionu grzybowego Knorr Professional 1l
/l
30.0 ml
0%

Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Koniak
/l
80.0 ml
0%
Śmietanka 30%
/l
150.0 ml
0%
Masło
/kg
150.0 g
0%
Jabłka obrane (kostka)
/kg
250.0 g
0%
Cukier
/kg
50.0 g
0%
Sok z cytryny świeży
/l
20.0 ml
0%
Wino białe wytrawne
/l
100.0 ml
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Galaretka
Wino Porto
/l
300.0 ml
0%
Sok z czarnej porzeczki
/l
100.0 ml
0%
Żurawinaw żelu
/kg
100.0 g
0%
Konfitura z czerwonej cebuli
Cebula czerwona
/kg
400.0 g
0%
Olej
/l
50.0 ml
0%
Ocet winny czerwony
/l
100.0 ml
0%
Cukier
/kg
100.0 g
0%
Wino czerwone
/l
100.0 ml
0%
Cynamon laska
/szt.
1.0 szt.
0%
Kmin rzymski
/kg
5.0 g
0%
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Mus morelowy
Morele
/kg
150.0 g
0%
Wino białe
/l
150.0 ml
0%
Knorr Sambal Manis Pikantny sos z chili i soją 1 l
/l
150.0 ml
0%

Sos buraczany
Buraki pieczone, obrane
/kg
150.0 g
0%
Majonez Hellmann's do dekoracji 3l
/kg
100.0 g
0%

Knorr Professional Primerba tymiankowa 0,34 kg
/kg
20.0 g
0%

Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Przyprawy: sól i pieprz
/g
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Pate z wątróbki
-
Wątróbka z kurczaka 600.0 g
-
Wątróbka drobiowa z gęsi 400.0 g
-
Masło klarowane 50.0 g
-
Szalotka 80.0 g
-
Borowiki świeże lub mrożone 120.0 g
-
Koniak 80.0 ml
-
Śmietanka 30% 150.0 ml
-
Masło 150.0 g
-
Jabłka obrane (kostka) 250.0 g
-
Cukier 50.0 g
-
Sok z cytryny świeży 20.0 ml
-
Wino białe wytrawne 100.0 ml
-
Przyprawy: sól i pieprz
Galaretka
-
Wino Porto 300.0 ml
-
Sok z czarnej porzeczki 100.0 ml
-
Żurawinaw żelu 100.0 g
Konfitura z czerwonej cebuli
-
Cebula czerwona 400.0 g
-
Olej 50.0 ml
-
Ocet winny czerwony 100.0 ml
-
Cukier 100.0 g
-
Wino czerwone 100.0 ml
-
Cynamon laska 1.0 szt.
-
Kmin rzymski 5.0 g
-
Przyprawy: sól i pieprz
Mus morelowy
-
Morele 150.0 g
-
Wino białe 150.0 ml
Sos buraczany
-
Buraki pieczone, obrane 150.0 g
-
Przyprawy: sól i pieprz