Składniki
Orientalny bulion z makaronem gryczanym i warzywami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Bulion
Woda
/l
2000.0 ml
0%
Rosół o smaku wołowym w paście Knorr Professional 1 kg
/kg
40.0 g
0%
Marchew, obrana
/kg
150.0 g
0%
Seler, obrany
/kg
80.0 g
0%
Pietruszka, korzeń obrana
/kg
30.0 g
0%
Wołowina (mielona)
/kg
500.0 g
0%
Białko, ubite
/cu
3.0 cu
0%
Lód, pokruszony
/kg
250.0 g
0%
Anyż Do Smaku
/
0.0
0%
Imbir Do Smaku
/
0.0
0%
Kafir Do Smaku
/
0.0
0%
Sól do smaku
/
0.0
0%
Makaron
Makaron gryczany soba
/kg
200.0 g
0%
Garnisz
Grzyby Shitake plastry
/kg
100.0 g
0%
Szparagi zielone, wstążki
/kg
150.0 g
0%
Seler naciowy, wstążki
/kg
200.0 g
0%
Marchew, wstążki
/kg
150.0 g
0%
Pietruszka korzeń, wstążki
/kg
100.0 g
0%
Rzodkiew biała, wstążki
/kg
100.0 g
0%
Esencja Bulionu Warzywnego Knorr Professional Do Smaku
/
0.0
0%
Podanie
Dymka
/kg
30.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Bulion
-
Woda 2000.0 ml
-
Marchew, obrana 150.0 g
-
Seler, obrany 80.0 g
-
Pietruszka, korzeń obrana 30.0 g
-
Wołowina (mielona) 500.0 g
-
Białko, ubite 3.0 cu
-
Lód, pokruszony 250.0 g
-
Anyż Do Smaku
-
Imbir Do Smaku
-
Kafir Do Smaku
-
Sól do smaku
Makaron
-
Makaron gryczany soba 200.0 g
Garnisz
-
Grzyby Shitake plastry 100.0 g
-
Szparagi zielone, wstążki 150.0 g
-
Seler naciowy, wstążki 200.0 g
-
Marchew, wstążki 150.0 g
-
Pietruszka korzeń, wstążki 100.0 g
-
Rzodkiew biała, wstążki 100.0 g
-
Esencja Bulionu Warzywnego Knorr Professional Do Smaku
Podanie
-
Dymka 30.0 g