Składniki
Orientalny boczek w tempurze
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł2435.66
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Boczek
Knorr Sambal Manis Pikantny sos z chili i soją 1 l
/l
370.0 ml
0%
Pasta Gochujang
/kg
30.0 g
0%
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
40.0 g
0%
Hellmann's Ketchup 5 kg
/kg
100.0 g
0%
Syrop klonowy
/l
20.0 ml
0%
Sos sojowy ciemny
/l
20.0 ml
0%
Słonina
/kg
800.0 g
0%
Tempura
Tempura sucha
/kg
200.0 g
0%
Curry w proszku
/kg
10.0 g
0%
Olej
/l
0.0 ml
0%
Zimna woda
/l
200.0 ml
0%
Podanie
Majonez Hellmann's do dekoracji 3l
/kg
200.0 g
0%
Sos sojowy ciemny
/l
400.0 ml
0%
Szalotka
/kg
0.0 g
0%
Chili
/g
0.0 g
0%
Limonka
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Boczek
-
Pasta Gochujang 30.0 g
-
Syrop klonowy 20.0 ml
-
Sos sojowy ciemny 20.0 ml
-
Słonina 800.0 g
Tempura
-
Tempura sucha 200.0 g
-
Curry w proszku 10.0 g
-
Olej
-
Zimna woda 200.0 ml
Podanie
-
Sos sojowy ciemny 400.0 ml
-
Szalotka
-
Chili
-
Limonka