Składniki
Ogon wołowy duszony z trawą żubrową
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Duszony ogon wołowy
Ogon wołowy(ugotowany)
/kg
4.0 kg
0%
Olej
/l
60.0 ml
0%
Marchew
/kg
300.0 g
0%
Seler
/kg
300.0 g
0%
Pietruszka
/kg
200.0 g
0%
Cebula
/kg
150.0 g
0%
Wino czerwone
/l
700.0 ml
0%
Wino PortoRuby
/l
500.0 ml
0%
Bulion Warzywny 1 L
/
0.0
0%
Trawa Zubrowa 10 Szt.
/
0.0
0%
Liść laurowy
/cu
5.0 cu
0%
Tymianek świeży(1/2 główki)
/kg
2.0 g
0%
Czosnek
/kg
20.0 g
0%
Szpik kostnyz kością
/kg
500.0 g
0%
Puree z ziemniaków i pieczonego czosnku
Ziemniaki
/kg
1.0 kg
0%
Czosnek
/kg
60.0 g
0%
Masło
/kg
200.0 g
0%
Mleko
/l
100.0 ml
0%
Sos z czarną porzeczką
Wywar Od Duszenia Ogonów 400 Ml
/
0.0
0%
Knorr Professional Redukcja wołowa do sosów 0,8 kg
/kg
30.0 g
0%
Porzeczka czarnaprzetara na puree
/kg
100.0 g
0%
Pieprz Czarny, Miód Do Smaku
/
0.0
0%
Masło
/kg
100.0 g
0%
Espuma z palonego masła
Masło
/kg
300.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Duszony ogon wołowy
-
Ogon wołowy(ugotowany) 4.0 kg
-
Olej 60.0 ml
-
Marchew 300.0 g
-
Seler 300.0 g
-
Pietruszka 200.0 g
-
Cebula 150.0 g
-
Wino czerwone 700.0 ml
-
Wino PortoRuby 500.0 ml
-
Bulion Warzywny 1 L
-
Trawa Zubrowa 10 Szt.
-
Liść laurowy 5.0 cu
-
Tymianek świeży(1/2 główki) 2.0 g
-
Czosnek 20.0 g
-
Szpik kostnyz kością 500.0 g
Puree z ziemniaków i pieczonego czosnku
-
Ziemniaki 1.0 kg
-
Czosnek 60.0 g
-
Masło 200.0 g
-
Mleko 100.0 ml
Sos z czarną porzeczką
-
Wywar Od Duszenia Ogonów 400 Ml
-
Knorr Professional Redukcja wołowa do sosów 0,8 kg 30.0 g
-
Porzeczka czarnaprzetara na puree 100.0 g
-
Pieprz Czarny, Miód Do Smaku
-
Masło 100.0 g
Espuma z palonego masła
-
Masło 300.0 g