Menu

Składniki

+

Wykonanie

Dodatki


...

Przygotowanie

  1. Wykonanie

    • Makaron Asian Noodles ugotuj w posolonej wodzie.
    • Przygotuj solankę z przyprawami i zapekluj boczek na 48 godz.
    • Po zapeklowaniu wyciągnij, przepłucz i osusz boczek. Skonfituj w oleju w temp. 130°C przez 2,5 godz.
    • Skonfitowany boczek pokrój w grubą kostkę, podsmaż na suchej patelni i skarmelizuj, podlewając Sosem Teriyaki.
  2. Dodatki

    • Grzyby shiitake posiekaj, podsmaż wraz z groszkiem cukrowym i fasolą edamame na oleju sezamowym, dodaj posiekaną paprykę chili, podlej Sosem Teriyaki i delikatnie zredukuj.
  3. Podanie

    • Makaron wymieszaj z boczkiem i warzywami w sosie. Posyp posiekaną cebulą dymką i prażonym sezamem.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza