Składniki
Kurczak Yakitori
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł613.25
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Przygotowanie
Udka z kurczaka
/kg
1.2 kg
0%
Dymka
/kg
100.0 g
0%
Cebula czerwona
/kg
100.0 g
0%
Papryczka zielona
/kg
400.0 g
0%
Chili
/g
5.0 g
0%
Olej
/l
100.0 ml
0%
Papryczka zielona
/kg
400.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Przygotowanie
-
Udka z kurczaka 1.2 kg
-
Dymka 100.0 g
-
Cebula czerwona 100.0 g
-
Papryczka zielona 400.0 g
-
Chili 5.0 g
-
Olej 100.0 ml
-
Papryczka zielona 400.0 g