Składniki
Krem z palonej papryki z boczkiem Teriyaki
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł4303.34
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
ZUPA
Papryka czerwona
/g
0.6 kg
0%
Olej
/l
80.0 ml
0%
Cukier
/kg
20.0 g
0%
Wino białe
/l
0.2 l
0%
Polparicca di Pomodoro (pomidory bez skórki pokrojone w kostkę) Knorr Professional 2,55kg
/kg
0.4 kg
0%
Produkt bezglutenowy
Papryka słodka z Hiszpanii Knorr Professional 0,22 kg
/kg
20.0 g
0%
Kmin rzymski
/g
3.0 g
0%
Rosół wołowy Knorr Professional 1 kg
/kg
40.0 g
0%
Woda
/l
2.2 l
0%
Tabasco
/l
1.0 ml
0%
Tofu wędzone
/kg
0.2 kg
0%
BOCZEK TERIYAKI
Boczek surowy
/kg
1.0 kg
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Sól peklowa
/kg
60.0 g
0%
Liść laurowy
/kg
1.0 g
0%
Czosnek
/g
20.0 g
0%
Szczypior
/g
80.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
ZUPA
-
Papryka czerwona 0.6 kg
-
Olej 80.0 ml
-
Cukier 20.0 g
-
Wino białe 0.2 l
-
Kmin rzymski 3.0 g
-
Woda 2.2 l
-
Tabasco 1.0 ml
-
Tofu wędzone 0.2 kg
BOCZEK TERIYAKI
-
Boczek surowy 1.0 kg
-
Woda 1.0 l
-
Sól peklowa 60.0 g
-
Liść laurowy 1.0 g
-
Czosnek 20.0 g
-
Szczypior 80.0 g