Składniki
Krem z dyni z chorizo
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł85.05
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wykonanie:
Oliwa
/l
100.0 ml
0%
Chorizo, paski
/g
60.0 g
0%
Cebula, kostka
/kg
100.0 g
0%
Czosnek, posiekany
/kg
10.0 g
0%
Dynia Hokkaido, oczyszczona, pokrojona
/g
600.0 g
0%
Dynia Piżmowa, obrana, pokrojona
/g
600.0 g
0%
Marchew, pokrojona
/kg
120.0 g
0%
Papryka czerwona, oczyszczona, pokrojona
/g
150.0 g
0%
Chili czerwone, posiekane
/g
20.0 g
0%
Kmin rzymski
/kg
4.0 g
0%
Papryka czerwona wędzona mielona
/g
4.0 g
0%
Woda
/l
1.5 l
0%
Rosół jarzynowy Knorr Professional 1 kg
/kg
25.0 g
0%
Knorr Professional Primerba czerwone pesto 0,34 kg
/kg
40.0 g
0%
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Sól do smaku
/
0.0
0%
Pestki dyni (przyrumienione)
/kg
30.0 g
0%
Nachosy
/g
40.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wykonanie:
-
Oliwa 100.0 ml
-
Chorizo, paski 60.0 g
-
Cebula, kostka 100.0 g
-
Czosnek, posiekany 10.0 g
-
Dynia Hokkaido, oczyszczona, pokrojona 600.0 g
-
Dynia Piżmowa, obrana, pokrojona 600.0 g
-
Marchew, pokrojona 120.0 g
-
Papryka czerwona, oczyszczona, pokrojona 150.0 g
-
Chili czerwone, posiekane 20.0 g
-
Kmin rzymski 4.0 g
-
Papryka czerwona wędzona mielona 4.0 g
-
Woda 1.5 l
-
Sól do smaku
-
Pestki dyni (przyrumienione) 30.0 g
-
Nachosy 40.0 g